knyv_kepes_Knyv-jelz_Fiatalmagyarroknovelli Könyv-jelző
Kepes András válogatása
fiatal írók novelláiból
Park Könyvkiadó, 2002

A kötet párhuzamosan készült egy televíziós sorozattal. A nézők húsz este, húsz fiatal íróval ismerkedhettek meg az RTL Klub képernyőjén, ahol Kepes András interjúját a szerzők egy-egy rövid novellája kísérte Ónodi Eszter, Kulka János illetve Mácsai Pál tolmácsolásában.

Szinte a sorozattal egy időben, az Ünnepi Könyvhéten a könyvesboltokba került a könyvváltozat, amelyben az olvasók megtalálhatták a televízióban elhangzott írásokat, valamint minden szerzőtől egy másik novellát is, a televízióban látott interjúk írásos változatával és életrajzokkal kiegészítve.
Kepes és a kiadó fő célja az volt, hogy a hazai olvasókat megismertesse a kortárs magyar irodalom új vonulatával. A vállalkozás sikerét jelzi, hogy a válogatás tízszer annyi példányban fogyott el, mint amennyiben a fiatal írók kötetei átlagosan elkelnek.
A kötet szerzői: Bartis Attila, Balogh Robert, Cserna-Szabó András, Darvasi László, Dudás Attila, Erdős Virág, Esze Dóra, Ficsku Pál, Grecsó Krisztián, Háy János, Jónás Tamás, Kiss Ottó, Kőrösi Zoltán, Lovas Ildikó, Maros András, Pacskovszky Zsolt, Péterfy Gergely, Teslár Ákos, Vörös István, Zoltán Gábor.